Sino-Cool Kulkas Bagean Industri Co, Ltd wis berkembang dadi produsen profesional lan supplier saka A / C lan alat ganti alat lan kulkas. Saiki kita ngatasi luwih saka 3000 jinis produk.

maca liyane